vineri, 13 mai 2016

Despre ... reusita

Am reusit sa ... continui.

Aproape o saptamana am avut un blocaj incidental (?) "media". Adica nu am mai reusit sa accesez nimic din mediul virtual. Stateam, pur si simplu si ma uitam la paginile care ma intereseaza si ... cam atat. O fi fost de vina timpul acesta? Nu stiu.

Stiu doar ca daca nu a fost vreo problema de program (sau poate Microsoft-ul incepe sa dea rateuri), incidentalul a avut si va avea o mare deziluzie in privinta mea. Pentru ca nu ma mai intereseaza nici intrigile de culise, nici spetele larg prezentate "pe surse", nici dezvaluirile din cadrul "constelatiilor" democratiei noastre originale, cu mai multe sau mai putine stele si nici conflictele reale, sau inchipuite care marcheaza spatiul Carpato-Danubiano-Pontic in care ne ducem existenta precara dupa "victoria" despre care vorbea astazi, pe blogul sau, una din "sursele" pe care o urmaresc asa, spre ... certificare a ceea ce ....

Dar pentru informarea celor care doresc sa fie informati, dechis sau underground, trebuie sa fac o remarca: ma intereseaza, totusi ceva, in afara de decizia de pensionare pe care o astept de 4 (patru) luni.

Iar acest Ceva trece peste toate nimicurile despre care punctam mai sus si care, oricum vor da multa bataie de cap analistilor si specialistilor din toate domeniile, atat timp cat abordarea lor va fi una cu totul alta decat cea relevanta.
In esenta, acest ceva se regaseste in urmatorul pasaj redat prin copy-paste:


"1. (Către mai marele cântăreţilor. Cântarea fiilor lui Core.) Cum doreşte un cerb izvoarele de apă, aşa Te doreşte sufletul meu pe Tine, Dumnezeule!
2. Sufletul meu însetează după Dumnezeu, după Dumnezeul cel Viu; când mă voi duce şi mă voi arăta înaintea lui Dumnezeu?
3. Cu lacrimi mă hrănesc zi şi noapte, când mi se zice fără încetare: "Unde este Dumnezeul tău?"
4. Mi-aduc aminte şi-mi vărs tot focul inimii în mine, când mă gândesc cum mergeam înconjurat de mulţime şi cum înaintam în fruntea ei spre Casa lui Dumnezeu, în mijlocul strigătelor de bucurie şi mulţumire ale unei mulţimi în sărbătoare.
5. Pentru ce te mâhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu? Nădăjduieşte în Dumnezeu, căci iarăşi Îl voi lăuda; El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu.
6. Îmi este mâhnit sufletul în mine, Dumnezeule; de aceea la Tine mă gândesc, din ţara Iordanului, din Hermon şi din muntele Miţear.
7. Un val cheamă un alt val, la vuietul căderii apelor Tale; toate talazurile şi valurile Tale trec peste mine.
8. Ziua, Domnul îmi dădea îndurarea Lui, iar noaptea, cântam laudele Lui şi înălţam o rugăciune Dumnezeului vieţii mele.
9. De aceea, zic lui Dumnezeu, stânca mea: "Pentru ce mă uiţi? Pentru ce trebuie să umblu plin de întristare, sub apăsarea vrăjmaşului?"
10. Parcă mi se sfărâmă oasele cu sabia, când mă batjocoresc vrăjmaşii mei şi-mi zic neîncetat: "Unde este Dumnezeul tău?"
11. Pentru ce te mâhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu? Nădăjduieşte în Dumnezeu, căci iarăşi Îl voi lăuda; El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu."
( http://www.ebible.ro/biblia/romana-diacritice/cornilescu/psalmi/42/)

Cat despre o abordare cu relevanta, las specialistii in domeniu sa se orienteze.
Eu, dupa ce am fost abonat ani de zile la revista "Stiri din Israel", m-am orientat acum spre o alta revista, "Alfa si Omega". Inclusiv pe Facebook.
Garantez ca merita. Ca o continuare ... tot cu reusita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu