joi, 9 iunie 2016

Doua ... cat un milion de cuvinte

In aceste vremuri de viermuiala politica (dupa cum spunea cineva), când s-a demonstrat ca valorile au alte conotatii decat cele normale, doua postari gasite pe Facebook m-au determinat sa le promovez si pe aceasta cale.

Si cum, din pacate, relevanta lor este mai profunda decat apar ele, la o prima citire, m-am gandit ca este timpul sa termin. Nu azi, ci dupa ce voi mai publica un articol, prin copy-paste bineinteles, din aceeasi sursa cu cele precedente.

Dar pana atunci, las aceste doua citate care vorbesc mai mult decat un milion de cuvinte si care demonstreaza cat de mare a fost interesul si dedicarea in "implementarea" democratiei originale mioritice, in defavoarea adevaratei democratii si libertati pentru care au luptat si unii si-au dat chiar viata, adevaratele valori nationale. Caci in ele, cel putin asa mi se pare mie, este evidentiata originea raului si dezastrului de care nu putem scapa postdecembrist, nici dupa un sfert de secol de ...democratie (sic!) originala. Ca un bonus special, pentru un Craciun insangerat.

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu