duminică, 17 februarie 2013

Despre ...AMARA DEZILUZIE


”Caracterul fără inteligență face mult. Inteligența fără caracter nu face nimic.”
Cicero



Cand credeam ca totul se reduce doar la simple vorbe gasesc, pe site-ul care ma interesa si pe care-l vizitez cel mai des, un comunicat foarte important, gandesc eu. Doar ca la citirea lui am ramas mai mult decat descumpanit.

Nu redau aici comunicatul, deoarece el se gaseste pe site-ul respectiv. Redau doar titlul sub care mi-a fost trimis pe e-mail, de un prieten:
Comunicat
Cu privire la întâlnirea dintre o parte a reprezentanţilor  filiale-lor  SCMD  care au semnat protocoale de colaborare cu filiale ale USL şi Domnul Preşedinte al Comisiei pentru  Apărare Ordine Publică şi Siguranţă Naţională a Senatului domnului Dobriţoiu Corneliu

Lecturarea lui mi-a adus aminte de un proverb romanesc care, traditional, de-monstreaza foarte bine acea caracteristica mioritica de pe urma careia are de suferit un intreg popor: Satulul nu crede flamandului, bogatul nu crede saracului.

As incerca sa ma explic, dar nu cred ca mai are rost. De fapt, explicatiile se regasesc in ultimele postari care, probabil, nu prezinta interes asa cum au demonstrat si mesajele particulare transmise pe e-mail unor responsabili ai SCMD.

Cert este ca am fost surprins de modul activ in care se doresc solutionate do-leantele membrilor de sindicat  si de modul in care s-a cerut REPARATIA la o lege " pe care chiar primul ministru Ponta le-a numit încă din 2011, drept „categorică încălcare a legii şi un abuz fără precedent împotriva unei categorii sociale” (am redat prin copy-paste din comunicat).

De ce?

Deoarece, de peste SASE LUNI sper ca aceasta REPARATIE sa prevada si o revenire la un articol a carui eliminare m-a defavorizat (si, poate, a mai defavorizat si alte persoane aflate in situatia mea), sau la inserarea unui articol asemanator, IN ACEA IPOTETICA ORDONANTA DE URGENTA, aceasta fiind O UTOPIE care nu a fost luata in calcul de ONORATA comisie care a purtat discutiile, probabil din simplul motiv ca nu fac parte din acest sindicat si nu ma inscriu in tiparul rezervistilor care-l compun.
(Pentru cei interesati pot prezenta copiile e-mail-urilor trimise).

Ramane, asadar, o amara deziluzie care ca si cea a lt(rez) Alexandru Gheorghe care, atipic, s-a comportat altfel decat tiparul clasic (dar eludat si el in decembrie 1989).

Cu care-i salut, cu respect, pe toti cei care vor primi REPARATIILE PROMISE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu