duminică, 21 decembrie 2014

De ... investire

„Nu face lucrurile bine, fă-le perfect. Fii îndrăzneţ, fii primul, fii diferit, fii corect.” — Dale Carnegie    

Un eveniment deosibit are loc astazi, zi deosebita pentru tot ceea ce urma sa se intample intr-un decembrie insangerat, zi in care o personalitate diferita de ceea ce am cunoscut in acesti douazeci si cinci de ani de politica mioritica isi va lua angajamentul ca "lucrul bine facut" pe care l-a promis va fi facut perfect.
Acordandu-i, in alb, premiza de corectitudine, desi nu l-am votat dintr-un motiv explicat anterior (care, sper sa nu se adevereasca), ma gândesc ca poate de acum Romania o poate lua pe alt drum, desi predecesorul sau s-a laudat ca "a facut totul pentru tara".

Dar cum ziua de astazi nu merita aceeasi stare mioritica pe care am trait-o cu totii in ultimii zece ani, din prea multa ... absurditate si extrema egocentrista, de investirea presedintelui Klaus Werner Iohannis nu-mi propun decat sa las o urare care sa-i indrume pasii si sa-i calauzeasca trairea spre infaptuirea promisiunii facute:

Psalmii 20

1. (Catre mai marele cantaretilor. Un psalm al lui David.) Sa te asculte Domnul in ziua necazului, sa te ocroteasca Numele Dumnezeului lui Iacov,
2. sa-ti trimita ajutor din locasul Sau cel sfant si sa te sprijine din Sion!
3. Sa-Si aduca aminte de toate darurile tale de mancare si sa primeasca arderile tale de tot! (Oprire)
4. Sa-ti dea ce-ti doreste inima si sa-ti implineasca toate planurile tale!
5. Atunci noi ne vom bucura de biruinta ta si vom flutura steagul in Numele Dumnezeului nostru. Domnul sa-ti asculte toate dorintele tale!
6. Stiu de acum ca Domnul scapa pe unsul Sau si-i va raspunde din ceruri, din locasul Lui cel sfant, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.
7. Unii se bizuie pe carele lor, altii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.
8. Ei se indoaie si cad; dar noi ne ridicam si ramanem in picioare.
9. Scapa, Doamne, pe imparatul si asculta-ne cand Te chemam!
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/psalmi/20/

Asa sa-l ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu