duminică, 29 ianuarie 2017

Ceva in legatura cu ... momentul

Se demonstreaza in seara asta. Iarasi si din nou. Si e bine, daca asta inseamna democratie adevarata.

Dar dupa cum ma exprimam si cu alta ocazie si am suparat pe multi, ma intreb; de ce nu s-a iesit la vot de multi ani si s-a dat voie sa se ajunga aici, unde s-a ajuns? Nu mai amintesc de dezinformarea si manipularea care se practica la nivel macro, pentru a se demonstra ce? Ca suntem atat de usor de influentat (si iar fac referire la modul in care media ne "prosteste": auzeam ca un avocat, combatand ordonanta cu gratierile, ne avertiza - si redau din memorie doar - ca vom fi sufocati de pedofili, violatori, criminali si toate persoanele care, asa cum spuneam si anterior, nu beneficiaza de acest document atat de incriminat, conform articolului 3, parca. Pacat ca este atat de greu de ... citit si inteles!).

Asa stand lucrurile, astazi m-am plimbat "prin alte lumi" si, interesat de ceea ce se mai intampla "peste lac", am dat peste doua materiale inedite. Cum mi se par atat de legate de momentul pe care il traversam, iar un distins participant la o emisiune, urmarita in treacat, amintind si subliniind cu un "Doamne ajuta!" o potentiala directie pentru un viitor mai bun (?) parca le-ar fi ... dorit (parerea mea!), le redau, tot prin copy-paste si in stare bruta, pentru a nu fi acuzat de cine stie ce (cu toate ca voi fi) de pe "sursa" de inspiratie https://rodiagnusdei.wordpress.com/.

Iata-l pe primul:
 


RUGACIUNE FARA PRECEDENT la Ceremonia de Investire a Presedintelui DONALD JOHN TRUMP

  

FOTO captura youtube
FOTO captura youtube
Presedintele Donald J. Trump le-a dat asigurări americanilor că “vor fi apăraţi de Dumnezeu” şi că toţi oamenii primesc suflarea vieţii de la acelaşi Creator atotputernic”.
Donald Trump a devenit oficial cel de-al 45-lea președinte al SUA. În discursul său inaugural, care a durat 16 minute, el a promis din nou că va pune America pe plimul plan, va aduce locurile de muncă înapoi în SUA și va securiza granițele țării: Totodată, el a pledat pentru unitate în țară şi pentru relaţii bune cu alte state, dar a atras atenţia că interesele SUA vor fi pe primul loc, potrivit libertatea.ro
Pe langa faptul ca Presedintele DONALD J. TRUMP a planificat numar record de rugaciuni Ceremonia de Investire care se desfasoara pe 19-21 ianuarie, presdeintele a mai facut multe referinte la Dumnezeu in discursul sau. Presedintele a apelat la unitate, un punct important considerand problemele rasiale care au zguduit tara in ultimul an, citand/parafrasand un verset din Biblie: Iată ce plăcut şi ce dulce este să locuiască fraţii împreună! – Psalmii 133:1
Biblia ne spune cât de bine şi plăcut este când oamenii Domnului trăiesc împreună în unitate. Trebuie să ne exprimăm gândurile deschis, să dezbatem diferendele noastre cu onestitate, dar întotdeauna să căutăm solidaritatea. Când America este unită, America este de neoprit!
Chiar in urmatorul paragraf, presedintele a invocat protectia lui Dumnezeu:
Nu ar trebui să existe teamă, suntem apăraţi şi vom fi apăraţi întotdeauna. Vom fi apăraţi de minunaţii bărbaţi şi femei din armata noastră şi din forţele de menţinere a ordinii şi, mai important, vom fi apăraţi de Dumnezeu.
Presedintele a afirmat ca toti suntem fapturi create de acelasi Creator, indiferent de rasa:
Şi indiferent dacă un copil se naşte în suburbiile întinse ale Detroitului sau pe câmpiile bătute de vânt al Nebraskăi, se uită la acelaşi cer al nopţii, îşi umplu inimile cu aceleaşi vise şi primesc suflarea vieţii de la acelaşi Creator Atotputernic.
La urma, a incheiat cu traditionala binecuvantare:
Vă mulţumesc, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi Dumnezeu să binecuvânteze America!

(https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/01/21/rugaciune-fara-precedent-la-ceremonia-de-investire-a-presedintelui-donald-j-trump/)


urmat de al doilea:

Daniel Cristian Florea: Discursul lui Trump, perfect pentru realitatile romanesti. Dar cine sa-l rosteasca?

  
iohannis
Nici unul din imaginile de mai jos nu a rostit asa ceva.
Am scos din discurs numele America si am pus Romania.Se potriveste 100%.
„-Prea mult timp un grup prea mic de oameni a cules roadele muncii, în timp ce oamenii,romanii,au suportat costurile aferente.Bucurestiul a înflorit, dar fabricile s-au închis, instituția(politicul)s-a protejat pe el însusi, dar nu și cetățenii.
– Toate acestea se vor schimba de acum și de aici. Romania este patria voastră. Ceea ce contează cu adevărat nu este ce partid controlează guvernul, ci dacă este controlat cu adevărat de popor. Romanii,bărbații, femeile uitate nu vor mai fi uitați de aici încolo.
– Vorbim de fabrici părăginite, risipite, un sistem de educație plin de resurse financiare, dar care ne privează tinerii de adevărata pregătire, nu mai vorbesc de drogurile care au furat prea multe vieți, răpindu-le posibilitățile. Acest carnagiu se oprește acum și aici.
– Am îmbogățit alte state, în timp ce bogăția și încrederea națiunii noastre s-au disipat. Fabricile s-au închis una câte una fără a avea o idee despre câți romani au rămas fără job. Acum privim doar către viitor.
– Începând din această zi o nouă viziune ne va guverna patria. Va fi vorba doar de națiunea romana.
– Fiecare decizie se va lua spre binele romanilor,trebuie să ne protejăm granițele de alte națiuni care ne fură fabricile, ne distrug și ne iau locurile de muncă. Protecția merge împreună cu progresul. Voi face tot ce-mi stă în putință și nu vă voi dezamăgi niciodată. Vom aduce joburile înapoi,(in Romania)vom avea granițe sigure, ne vom aduce bogăția în țară și visele. Vom construi noi drumuri. Le vom oferi locuri de muncă oamenilor noștri. Vom respecta două lucruri simple de către romanii și mai presus de romani,vom căuta relații de prietenie, de bună cooperare cu alte state, având în vedere ideea că trebuie să punem interesul nostru pe primul plan,(al romanilor)nu ne vom mai sacrifica pentru alții.
– Ne vom consolida alianțele și vom lupta împotriva terorismului islamic pe care-l vom eradica complet de pe fața pământului.
– E un angajament pe care mi-l asum în fața națiunii. Când vorbim de patriotism nu are loc prejudiciul.
– Când Romania este unită, este de neoprit. Nu trebuie să existe frică, vom fi mereu protejați de cadrele și forțele de apărare, vom fi protejați de Dumnezeu.
– Trebuie să gândim în linii mari să avem așteptări mari. Cât timp țara prosperă nu vom mai accepta politicieni romani care dau din gură dar nu fac nimic concret. Timpul pentru vorbele goale s-a terminat. A sosit momentul pentru acțiune. Nu permiteți nimănui să vă spună că nu se poate face, nu există provocare căreia spiritul romanesc sa nu-i facă față. Suntem martorii unui nou mileniu. Vom elibera pământul de aceste tehnologii și le vom promova pe cele de mâine.
– Nu uitați, indiferent de culoarea pielii, prin venele noastre curge același sânge,ne bucurăm de aceleași libertăți, salutăm același drapel roman.
– Pentru toți romanii, din fiecare oraș, ascultați aceste cuvinte: Nu veți mai fi nicicând ignorați. Vocea voastră, speranțele voastre, visele voastre ne vor defini destinul romanesc.Împreună vom face Romania din nou puternică, sigură, mândră, măreață din nou. Mulțumesc și Dumenezeu să binecuvânteze Romania”!

Noutăţi

Discursul lui Trump,perfect pentru realitatile romanesti.Dar cine sa-l rosteasca?Nici unul din imaginile de mai jos nu a rostit asa ceva.
Am scos din discurs numele America si am pus Romania.Se potriveste 100%.
"-Prea mult timp un grup prea mic de oameni a cules roadele muncii, în timp ce oamenii,romanii,au suportat costurile aferente.Bucurestiul a înflorit, dar fabricile s-au închis, instituția(politicul)s-a protejat pe el însusi, dar nu și cetățenii.
- Toate acestea se ...
Vezi mai mult

48


(https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/01/22/daniel-cristian-florea-discursul-lui-trump-perfect-pentru-realitatile-romanesti-dar-cine-sa-l-rosteasca/)

Interesant ... momentul nu?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu