vineri, 30 decembrie 2016

Spre ... LA MULTI ANI!

Pentru ca vad prea multa inversunare, indiferent de tabere si, in acelasi timp, mult prea multa golaneala, la fel si nu doar in limbaj, astazi, trecand peste orice poate insemna patima si in prag de nou an, am cautat.

Nu stiu cand (ora si minututl) a fost primit acel mesaj atat de discutat, analizat si disecat. Cert este ca am gasit ceva interesant care a fost publicat la o ora care spune multe. Iar acest ceva, indiferent de cine este in fata, trebuia sa fie in atentia echipei care tot graviteaza (sper ca nu spre ciolan) in jurul primului ministru desemnat si nu numai. Asa, ca ... profesionalism.

Iata-l, redat prin copy-paste (am evidentiat "punctul de interes" cu rosu):


"UPDATE Decretul privind desemnarea lui Grindeanu premier, semnat de președintele Iohannis

 •  POLITICĂ 
12791 afişări


Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcția de premier.
Decretul privind desemnarea lui Grindeanu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie, decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată", a anunțat Administrația Prezidențială.
Sorin Grindeanu a fost propus miercuri premier de PSD-ALDE. Șeful statului s-a întâlnit joi cu Grindeanu la Palatul Cotroceni.
AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin, editori online: Simona Aruștei, Andreea Lăzăroiu)"
(http://www.agerpres.ro/politica/2016/12/30/decretul-privind-desemnarea-lui-grindeanu-premier-semnat-de-presedintele-iohannis-10-05-07)
Ca sa stam ... stramb si sa JUDECAM DREPT!
LA MULTI ANI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu