vineri, 2 noiembrie 2012

Ganduri despre "o tara", "un imn" si ... restul

Dupa ultimele "zguduitoare" stiri si actiuni DIICOT, dupa cutrenurul din "selecta dar ermetica" lume a bancherilor, dupa gandurile de ieri si neputinta de astazi, am ajuns la concluzia ca nu mai traim in Romania. Sau, cel putin dupa denumire, tara noastra este impropriu numita asa. 

Cum am ajuns la aceasta concluzie ? Simplu. 
Am refacut, in minte, traseul marilor "tunuti" cu care ne-au  "binecuvantat" elitistii "baieti destepti", nu neaparat financiare si am realizat ca, trecand peste toate crizele, prejudecatile, deosebirile doctrinare sau oricare alte criterii s-ar folosi, ramane o constanta permanenta in actiunea, sau nonactiunea, acestora: tepuirea statului si implicit a poporului. 

Istoria foarte recenta  ne demonstreaza acest lucru, inca de la inceputuri ei, daca tinem cont ca "enigmele revolutiei din 1989" inca nu au fost oficial deslusite si clarificate, iar ceea ce s-a edificat ulterior s-a bazat pe o democratie "subreda" , de sorginte neocomunista, care a permis refacerea unor practici si obiceiuri pentru eradicarea carora au murit, degeaba, cateva mii de oameni doritori sa traiasca intr-o lume libera si fara "orizonturi rosii".

S-a intamplat, insa, ca tocmai aceste "orizonturi rosii" s-au cimentat dupa oficializarea primei mari miciuni, "FSN-ul nu se va transforma in partid" si a primei "spolieri" revolutionare, eludarea "punctului 8 din Proclamatia de la Timisoara".  

Urmarea ? 

O intreaga pleiada de "gulere albe" puse doar pe capatuiala, jaf si dezintegrare a tot ce inseamna spirit patriotic national (nu nationalist), onorabilitate, moralitate si, de ce nu, spiritualitate a acaparat toate "puterile statului" si a redus, pana la absurd, plapanda si neexperimentata societate civila cu sprijinul "dezinteresat" al unor organisme internationale neguvernamentale, asa-zis democratice, care si-au propus SA NE INVETE CE INSEAMNA DEMOCRATIA ADEVARATA.
Si, bineinteles, al cancelariilor dornice sa-si exporte "spiritul democratic" (a se citi sa-si dezvolte influentele oculte). 

Astfel, ne-au invatat toate "retetele" de fraudare mafiota, pe care occidentul le-a "implementat" de zeci si, poate, chiar sute de ani, asa am importat din Occidentul "liber" doar deziluzii, murdarie si gunoaie (incepand de la droguri si aurolaci pana la alimente de cea mai proasta calitate si marfa second hand), devenind, ca popor, cobai in laboratoarele de experiente ale "cioclilor din orizonturi negre", suportand consecintele unor perfidii financiaro-bancare pentru care platim ceea ce nu am dorit si intrand intr-un nou razboi rece, mult mai periculos decat cel crezut incheiat (personal cred ca el, inca, este de cea mai mare actualitate).

Si daca "democratia, cu multa cheltuiala se tine !", am ajuns la concluzia ca Romania de astazi ar trebui sa se numeasca T.T.T. - "Tara Trasului in Teapa" sau, sper sa nu gresesc, " IMPALED-LAND"
  
Cu doua amendamente: primul il priveste pe Vlad Tepes care, cu siguranta, este hulit si nedorit de "marii mahari" din motive istorice binecunoscute si fara legatura cu mult popularizata imagine "Dracula". In ecuatia aceasta, el nu-si are locul, mai ales pentru ca apara dreptatea si ii "intepa" (adica tragea in teapa) pe uzurpatori, hoti, tradatori.

Va ma amintiti ?

"Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punând mâna pe ei, 
Sa-i împarti în doua cete: în smintiti si în misei,
Si în doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, 

Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

Al doilea amendament, mai pamantean si mai de actualitate, este legat de imnul care ar putea reprezenta TTT-ul si care reprezinta starea, reala, de fapt , un imn previzibil dar, din pacate, aruncat in lada de gunoi a istoriei noastre recente.

Nu-l stiti? Ascultati Cassa Loco, "Ce bine-mi pare ca ai luat teapa!".

Auditie placuta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu