marți, 15 ianuarie 2013

Ganduri despre ... "MAMA LOR DE...!"

 "Cand esti mort, nu stii ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti. La fel si cand esti prost."
Phillippe Geluck

E foarte greu sa fii "rupt de lume" 24 de ore. Adica sa nu ai nici un mijloc de informare, indiferent care ar fi acesta. Tocmai de aceea gandurile de astazi au la baza doar trei postari gasite pe blog-urile pe care le urmaresc si pe Facebook.

Incep cu site-ul care m-a determinat sa-mi deschid acest blog, pentru ca abia acum am vazut o abordare despre care am facut referire, prin mesaje private, acum sase luni: APLICAREA PRIORITARA A DREPTULUI UNIUNII EUROPENE.
De luni bune, un sindicat care se zbate pentru revenirea la situatia anterioara umilintei nascute de un vot vicios in Parlament, nu a reusit sa faca absolut nici un progres. Ba mai mult, cel care a fost artizanul acelei "schingiuiri" este, bine-mersi, SUPERVISORUL activitatilor de aparare, ordine publica si siguranta nationala. De ce ?
Pentru ca in loc sa se lupte pentru apararea STATUTULUI SI DEMNITATII MILITARILOR puncte esentiale ale spetei, in documentele UE si nu numai, coordonatorii miscarii de "reglare" a situatiei financiare s-au batut doar pentru aceast ultim aspect, de altfel deloc neglijabil cazand, astfel, in plasa bine intinsa a "papusarului sef" care a distrus mii (sau chiar  zeci de mii de vieti). Pentru conformitate redau doar: To: "scmdjuridic@yahoo.com" <scmdjuridic@yahoo.com> Sent: Monday, June 25, 2012 6:06 PM.
Aici trebuie sa fac o paranteza caci ma gandesc daca voi mai ajunge la varsta de 60 de ani, cum prevede noul proiect. Cand era, deja, o lege apreciata de majoritate ca "elaborată după norme europene şi considerăm că nu ar fi o acţiune înteleaptă renunţarea la ea".

Un blog vizitat de mine si pe care il apreciez vorbeste despre "MIZA CONFLICTULUI DIN PNL".
Nu vreau sa fac o analiza a acelei postari si nici sa comentez situatia in sine.
Ca simplu cetatean, insa, ma gandesc cat de mici sunt aspiratiile si viziunea celor care se vor urmasii Bratienilor, in conditiile in care se poate aplica foarte bine zicala "TARA ARDE si BABELE SE PIAPTANA". De altfel, nu degeaba fostul parlamentar Victor Socaciu a compus acel relevant si amar cantec, cu multe trimiteri la “eterna și fascinanta Românie"CANTEC PENTRU MAMA LOR"

Redau, in copie, un pasaj de pe un alt blog apreciat de mine: 
"Inteleg ca tot felul de neterminati/neterminate din coalitia televiziunilor basiste - labe si raitaru - maninca mult rahat despre mine, colegi de la Antena 3 sau despre postul la care lucrez. Natura lor infecta - pentru care au fost dati afara ori respinsi la angajare la Antena 3 - nu e singura cauza. Mai e si frustrarea imensa ca adunati la un loc, basistii nu fac nici jumatate din audienta Antena 3. A zis Mircea Badea sa-l pupati in fund !"
Ca m-am declarat anti-basescu, se poate vedea din prima mea postare. Ce nu inteleg este atitudinea slugarnica a celor care nu vor sa inteleaga ca, pe 9 decembrie 2012, POPORUL A ALES. Vad ca se fac analize, se coase si descoase tot ce s-a facut in ultimele 8 - 9 luni fara a se analiza dezastrul in care am fost tarati de triada conducatoare din perioada 2009 - 2012, pentru ca EI, fostii nostri " diriguitori, au fost cei agreati de OCCIDENTUL TUTELAR, in timp ce noi ne-am multumit doar cu statutul de repudiati, oprimati, desconsiderati.

Astfel, astazi ma gandesc ca acel citat, de la inceput, este atat de actual pentru noi , CEI MULTI, CARE DUCEM GREUL.

Dar, oare, si pentru restul ?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu